Naturum 22/5


 Hej!

På fredagen den 22/5 kommer vi tillsammans med 5A att besöka Naturum på Getterön. Under en heldag kommer vi att bekanta oss med fågellivet på Getterön genom bl.a. fågelguidning, bildkonst och musik. Vi tittar närmare på fåglar och undersöker färger, former och funktioner i fåglarnas värld. Vi kommer under dagen att vandra runt på olika stationer fågelskådning, fågelutställning, skaparverkstad, biodling, slagverkskonsert, kom runt bana och tipspromenad.

Praktisk information
Vi tar bussen till Naturum direkt på morgonen, bussen från Getterön avgår strax efter 14.00 så vi är tillbaka i god tid innan bussarna från skolan går hem. Vi tar med oss lunch från skolan. Dock behöver eleverna ha med tallrik eller plastburk att äta på, bestick och dricka. Eleverna får även gärna ta med fika och frukt. Frisk luft och uteaktiviteter ger ofta hungriga magar. Det kommer att finnas pauser under dagen då det kan vara gott med fikamys med klassen. Vi hoppas på fint väder så vatten är också bra att ha med. Tänk på att det finns elever med nötallergier så ingen fika som innehåller nötter.

VIKTIGT är att eleverna har kläder efter väder eftersom vi kommer att vara ute hela dagen och väldigt begränsade möjligheter att gå in vid dåligt väder. 

Hälsningar Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!