Nästa läsår



Hej!

Idag har vi pratat med eleverna om hur det för närvarande ser ut inför nästa läsår. Vi hoppas ju att lagt kort ligger med som ni alla vet kan allt hända.

Lisa fortsätter i klassen med ämnena svenska och no. Niklas kommer att vara kvar i klassen och ha matematik. Den stora förändringen är att Margaretha kommer att lämna klassen för att jobba i A-spåret. I stället kommer klassen att ha Birgitta Adolfsson i engelska och so. Birgitta har jobbat dörr i dörr med oss under året som gått och är välbekant för eleverna vilket känns tryggt och bra. I idrott kommer de att ha Eva Martinsson. Även hon är ett bekant ansikte för eleverna. I bild, musik och slöjd träffar de samma lärare som detta läsår.

Nytt i 6:an är ämnet hemkunskap. Läraren de kommer att träffa där heter Kristina Johansson. Som det ser ut nu har klassen hemkunskap en termin i 6:an i halvklass varannan vecka. Detta ligger då mot ett av kärnämnena Sv eller Ma. Vilken av terminerna det blir återstår att se till hösten när schemat är klart.

Nytt är också språkval där ni som vårdnadshavare och elever kommer att få ytterligare information till höstterminen.

Vi behåller vårt klassrum även nästa år i 6:an.

Har ni frågor och funderingar så är det bara att höra av sig.

Hälsningar Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!