Välkomna till 6B

Hej!

Hoppas att ni alla haft ett långt och härligt sommarlov. På onsdag träffas vi i klassrummet klockan 8.40 skolan slutar 14.40 då bussarna går hem.

Så här kommer det att se ut i höst.
Lisa fortsätter i klassen med ämnena svenska och no. Niklas kommer att vara kvar i klassen och ha matematik. Den stora förändringen är att Margaretha har att lämna klassen för att jobba i A-spåret. I stället kommer klassen att ha Birgitta Adolfsson i engelska och so.  I idrott kommer de att ha Eva Martinsson. I bild, musik och slöjd träffar de samma lärare som förra läsår.

Nytt i 6:an är ämnet hemkunskap men inte innan vårterminen då i halvklass varannan vecka. Läraren de kommer att träffa där heter Kristina Johansson. Detta ligger då mot ett av kärnämnena Sv eller Ma. Nytt är också språkval franska eller tyska med en prova på period under några veckor innan eleverna gör sitt val. Mer information om detta kommer.

Vi behåller vårt klassrum även i år. Musik och bild ligger på onsdagar efter lunch. Idrott måndag och onsdag. Slöjd sist på torsdagar som förra läsåret. 

Onsdagen den 19/8
8.40 Samling i Klassrummet
Hälsar varandra välkomna till nytt läsår
Praktisk information gällande (Schema, språkval, idrott, sjöd, Bild och musik)
Sommarlovsbingo
Ca 9.50 rast
Ca 10.10 Samling i klassrummet
10.50 vi går ut träffar Eva Martinsson som ska ha idrott
11.50 Lunch
Efter lunch är det bild och musik först det ena sedan det andra.
14.40 Skolan slutar


Hälsningar Lisa, Niklas och Birgitta

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!