Vecka 17


Hej!

Nu är vi äntligen färdiga med våra nationella prov. Vi kommer när alla proven är färdigrättade att meddela er om hur vi gör för att meddela resultaten på proven både till  er föräldrar och elever.

Vi har idag (fredag) pratat om felaktig användning av mobiltelefoner och iPad under lektionstid. Eleverna har fått ta del av hur debatten ser ut runt om i Sverige angående huruvida mobiltelefoner och iPad tillåts i skolan. Vi har även talat om vad som är okej att titta på på rasterna då eleverna har tillgång till sina mobiler. Det finns mycket på nätet som inte är okej att titta på i skolan och kanske inte heller hemma. Föräldrar till de elever som felaktigt använder mobiler och iPad under lektionstid kommer att kontaktas. Vi lärare är måna om att lektionstiden tas till vara på bästa sätt och hoppas på stöd hos er föräldrar.

Tisdagen den 10/5 är det Öppet hus på Lindbergs skolan mellan klockan 17-19. Då är ni välkomna. Kvällen är en vanlig skoldag och det innebär att ni behöver begära ledigt om eleverna inte har möjlighet att vara med. Den extra tiden som eleverna gör denna kväll kompenseras med att skolavslutningsdagen är en kort skoldag.

De elever som har franska kommer att ha prov den 4 maj.

Nästa vecka är en vanlig skolvecka men veckan därefter, vecka 18 är eleverna lediga både torsdag och fredag.

Händer vecka 17
måndag : Idrott ute glöm inte kläder och skor för utebruk. Denna idrottslektion kommer eleverna att ha löpträning.
tisdag:
onsdag: Idrott ute glöm inte kläder och skor för utebruk. Denna idrottslektion kommer eleverna att träna med hjälp av en frisbee.
Läxa i tyska, information finns på showbie.
torsdag:  Läxa i engelska
fredag:

Trevlig helg!

Hälsningar Lisa, Niklas och Birgitta

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!