Sista veckan


Hej!

Tiden bara springer iväg och vi är bara ett par dagar ifrån skolavslutningen. Eleverna har hunnit med massor under läsåret och utvecklats mycket. Skolavslutningen är på fredag i kyrkan klockan 10.45. Alla elever är välkomna på avslutningsfika i klassrummet klockan 9.45 innan vi tågar till kyrkan. När avslutningen i kyrkan är slut samlas vi bara en kort stund utanför kyrkan för att säga hej då.

Tänk på att skicka med utlästa böcker under veckan (helst imorgon) så att de kan lämnas tillbaka till biblioteket. Det går också bra att imorgon låna om ännu ej utlästa böcker.

Vi på skolan vill uppmärksamma er på att Varbergs kommun har ett nytt upplägg när det gäller studiedagar under nästa läsår. De är lite fler än det varit tidigare och då alla elever är lediga från skolan. Gå gärna in på bifogad länk för att se hur läsårstiderna ser ut för nästa läsår. http://www2.varberg.se/barnutbildning/grundskola/lasarstiderlovoch ledigheter.4.3088d4c614oab4d24bff00.html

Nästa läsår börjar måndagen den 18 augusti klockan 08:40.

Vi vill också passa på att tacka alla elever och inte minst er föräldrar för det  läsåret som gått. Hoppas alla får en skön sommar med avkoppling, upplevelse, sol och bad.

Hälsningar Lisa , Niklas och Elisabeth

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!