Vecka 36


 Hej!
Veckan har gått bra, vi jobbar vidare med de saker vi påbörjade förra veckan i de olika ämnena. 

Påminner om läsläxan i No tills på måndag. Litet läxförhör (avstämning) av arbetsområdet kommer det att bli. Texten finns på Showbie rubrik Läsläxa No 1/9

Vi har i veckan nominerat våra klasskompisar till ARIL (Allas Rätt I Lindberg) Victor och Josefin. Elevrådsrepresentanter är Hampus och Emma. Bibliotekarier för terminen Jakob och Felicia. Trivselledare är ännu ej klart.  

Idag har flickorna i årskurs 5 träffat skolsköterskan Ingemo och pratat om vaccinationserbjudandet för livmoderhalscancer HPV som erbjuds flickor i årskurs 5. Flickorna har med sig informationsblad angående detta och erbjudandeblankett hem. Vaccinationen kommer att ske 15/9 och medgivande åter till skolan 8/9.

Alla elever har idag fått med sig klasslista hem, är något felaktigt maila gärna Lisa på
Vi har fått ny information från köket som kan vara bra att känna till. Nytt läkarintyg för i år krävs endast om barnet ifråga behöver ändra någon information på läkarinytget, något livsmedel som kommit till eller tagits bort. Men nytt kostintyg med information krävs dock varje läsår. 

Nästa vecka, vecka 36 är en ”vanlig” vecka. Men veckan därefter vecka 37 vill vi påminna om föräldramötet på måndagen den 8 september klockan 17.30-19.00. Eleverna har idag fått med sig en lapp hem där ni anmäler er till föräldramötet, lämnas till skolan senast onsdagen den 3/9.

Tisdagen den 9/9 kommer vi att åka till Påskbergsvallen i Varberg för att träna friidrott. Mera information angående denna dag kommer nästa vecka.

Trevlig helg !

Med vänliga hälsningar Lisa, Niklas och Margareta

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!