Höstlov

Hej!

Äntligen höstlov tänker nog de flesta elever i 5b idag!

Idag har eleverna fått tillbaka sina prov i No samt en matris med respons om hur det har gått för dem inom ämnesområdet vi jobbat med. Det är en sammanställning av det som de visat på provet, lektioner och filmer de jobbat med under hösten. Jag har försökt att få dem att fokusera på responsen det är den som är det viktiga, det är den som visar vad de behöver utveckla och vi behöver träna mera. De fick i uppgift att ta kort på matrisen med respons och visa er föräldrar så att ni får ett litet hint om hur det gått. Det är ju bara ett fåtal kunskapskrav i kemi som vi berört 4 stycken av 11så det är ju bara en liten del av hela kemi ämnet som skall beröras och bedömas i 6:an. Fråga gärna era barn om matrisen och responsen och titta på den tillsammans. 

Ett litet meddelande från slöjd Anneli

Hej!
I trä- och metall slöjden ska vi efter lovet arbeta med återbruk i metall och vi behöver därför aluminiumburkar (läsk/ölburkar), kapsyler, ”hämtmatlådor” etc. Om alla kan ta med något skulle det betyda mycket för arbetet!
 

Tack på förhand!
Anneli Ferm


Påminner om studiedagarna den 26/11 och 8/12 då eleverna är lediga.

Efter lovet kommer vi att börja att jobba med materialet från Glada Hudik för att förbereda oss inför teaterföreställningen den 11/11 Trollkarlen från Oz.

Trevlig helg!

Hälsningar Lisa, Niklas och Margaretha

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!