Vecka 24


Hej!

Vi är nu inne på sluttampen av terminen och många av eleverna har fjärilar i magen. I veckan har vi grävt ner våra tepåsar och hoppas nu att de får vara ifred tills det är dags för oss att gräva upp dem i höst.

Måndagen den 8/6 åker vi till simstadion och kollar av simkunnigheten inför kunskapskravet i idrott gällande simning för år 6. Vi är tillbaka i skolan 12.15 och äter då lunch. Då lunchen denna dag blir något senare än vanligt är det bra om eleverna har med en extra frukt att äta och kanske en flaska vatten att dricka. Glöm inte badkläder och handduk.

Till på tisdag är det läxa i engelska, text plus glosor. Uppgiften ligger på showbie.

På torsdag är det vårkonsert på förmiddagen så denna dag ingen idrott.

Torsdagen den 11 juni kl. 18:00 vårträff för klass 5b med familjer på 5:e vik på Getterön.

Angående skolavslutningen den 16 juni: Om någon behöver skolskjuts till eller från skolan kan ni meddela detta till oss. I år har vi den sena tiden i kyrkan 12.30. Klassen samlas i klassrummet klockan 12.00 för att önska trevligt sommarlov och säga hejdå till varandra. Vi kommer prata med barnen om att vi inte vill att de använder sina mobiler i kyrkan på skolavslutningen, eftersom detta var ett problem förra året. Ni kan väl hjälpa oss att prata med barnen hemma om detta. Kanske är det så att mobilen till och med kan stanna hemma denna stund.

Trevlig helg!

Hälsningar Lisa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!