Vecka 7


Hej!

En skolvecka med nationella prov i svenska är slut. Det är härligt att se den entusiasm som eleverna har när de uppslukas av uppgifterna. En liten utvärderingen av proven i klassen visade att de flesta uppfattade uppgifterna som roliga och lagom svåra. De flesta kände också att de hade tillräckligt med tid och att de inte behövde stressa. Nu tar det några veckor innan proven är rättade och eleverna får tillbaka resultaten.

På tisdag 16/2 är det dags för Sjöaremossen. De elever som inte anmält att de åker buss till Sjöarn går och checkar in sig på klasslistan hos Birgitta klockan 9 när de kommer till Sjöaremossen. Samma sak gäller när det sedan är dags att lämna Sjöaremossen. För de elever som åker med tillbaka till skolan med bussen hittar vi på något i klassrummet. Om de åker hem på annat sätt direkt efter att vi anlänt till skolan med bussen ca klockan 13 vill vi att ni meddelar detta med lapp eller mail.

Vi tar med korv och bröd till eleverna. Skicka gärna med en liten extra fika och något varmt att dricka. Skönt är också att ha något att sitta på. Varma kläder som klarar några timmar ute. Övrig utrustning att ta med är skridskor, hjälm och ishockeyklubba (Om man vill).

Tittar man på väderprognosen nu inför tisdagen så ser det ut som att vi får ett fantastiskt väder med sol. Vi håller tummarna för att detta stämmer.

Händer vecka 7
Måndag: Idrott boxning glöm inte kläder och skor.
Tisdag: Sjöaremossen
Onsdag: Läxa i tyska glosor till kapitel 6
                Idrott hinderbana glöm inte kläder och skor.
Torsdag: Prov Judendomen sammanfattning på showbie+ häfte
Fredag: Studiedag

Vecka 8 lov


Trevlig helg!

Hälsningar Lisa, Niklas och Birgitta

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!