Vecka 20


Hej!

Veckorna bara springer iväg och snart är det sommarlov. Vi har nu fått lite mera information om hur det kommer att se ut för eleverna i blivande 7B. Eleverna kommer att ha Elin Johansson och Mattias Gylling som klasslärare. Mattias känner eleverna sedan tidigare då han har dem nu i idrott och det känns bra. Elin har som plan att komma upp och hälsa på oss i 6:an vid några tillfällen innan sommarlovet vilket känns skönt så att eleverna får ett ansikte även på henne.

Ännu en nyhet inför nästa läsår är att eleverna i år 4-9 kommer att gå längre på onsdagar då skoldagen kommer att sluta 15.40. Övriga dagar slutar eleverna i år 7 klockan 14.40. Mera information finns på skolans hemsida.

För er som är lite nyfikna på vad vi ”gamla” lärare i klassen ska göra till hösten med lite förbehåll då ni säkert vet att tjänstplaneringen kan komma att ändras, så kan vi tala om att Niklas kommer att jobba i blivande 4B där han kommer att ha matematik och No. Birgitta kommer att undervisa elever i svenska som andraspråk. Lisa kommer till viss del att följa med ner till 7-9. Lisa kommer inte att undervisa i klassen med hon kommer att finnas med som ett stöd för elever och lärare under vissa lektioner. Till hösten kommer Lindbergs skola att starta upp en Flexenhet och det är där som Lisa kommer att ha sin placering.

Lisa, Niklas och Birgitta suger på karamellen och njuter av alla härliga elever som under de senaste åren har gett oss mycket glädje, utmaning, huvudbry och fantastiska minnen. Det är inte utan en tår i ögonvrån när vi tänker på att våra vägar till viss del kommer att skiljas åt.  Men vi önskar förstås eleverna all lycka och känner att de är mogna att ta ett steg till framåt i livet. Men ännu har vi några veckor kvar i 6:an, innan det är dags att ta steget till högstadiet.

Speed dating för er elever som tillsammans med era föräldrar vill komma och titta på resultatet på nationella proven i Ma, SV och Eng och få se sitt provbetyg. Tisdagen den 24 maj kommer Lisa, Niklas och Birgitta att finnas tillgängliga mellan klockan 14.45 och 16:45 för de föräldrar och elever som vill komma och titta på de nationella proven och få en kort återkoppling. Vi kommer inte att ha några bokningsbara tider utan det kommer att ske i form av ett dropp in system. De elever som inte väljer att komma under denna tid kommer att få se sina resultat under skoltid. Då vi är bokade på ett möte klockan 17 är sista tiden att träffa oss klockan 16:45. Som ni säkert förstår så hoppas vi att inte alla kommer efter 16:30 för då har vi inte möjlighet att träffa er alla. Detta är ett nytt sätt att återkoppla de nationella provresultaten till de föräldrar som är nyfikna på  hur proven ser ut samt se sitt barns resultat.

Påminner om studiedagarna 26 och 27 maj vecka 21. Samt skolavslutningen den 15/6 klockan 10.45 för F-6B, mera information om denna dag kommer längre fram.

Ingen läxa i tyska kommande vecka.

Händer vecka 20
måndag: Idrott ute glöm inte kläder och skor. Denna lektion är det orientering.
tisdag:
onsdag: Idrott ute glöm inte kläder och skor. Denna lektion är det orientering.
              Läxa i franska
torsdag:
fredag:

Vi önskar er en trevlig helg!

Hälsningar Lisa, Niklas och Birgitta

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!