Vecka 21 och 22


Hej!
Terminen börjar att gå mot sitt slut men än håller vi ett högt tempo i skolan för att hinna knyta ihop säcken från ”mellanstadieåren”. I veckan som gått har eleverna jobbat med allt ifrån Primtal i matematiken, till uppfinningar i tekniken, till sex och samlevnad i biologi. De har också fått kunskaper om Drottning Kristina, Vasa skeppet och Karl den X Gustav i historia.

Nästa vecka är en kort vecka eleverna går bara mån, tis och onsdag. Glöm inte Speed dating på tisdag den 24/5 för er elever som tillsammans med era föräldrar vill komma och titta på resultatet på nationella proven i Ma, SV och Eng och få se sitt provbetyg. Tisdagen den 24 maj kommer Lisa, Niklas och Birgitta att finnas tillgängliga mellan klockan 14.45 och 16:45 för de föräldrar och elever som vill komma och titta på de nationella proven och få en kort återkoppling. Vi kommer inte att ha några bokningsbara tider utan det kommer att ske i form av ett dropp in system. De elever som inte väljer att komma under denna tid kommer att få se sina resultat under skoltid. Då vi är bokade på ett möte klockan 17 är sista tiden att träffa oss klockan 16:45. Som ni säkert förstår så hoppas vi att inte alla kommer efter 16:30 för då har vi inte möjlighet att träffa er alla. Detta är ett nytt sätt att återkoppla de nationella provresultaten till de föräldrar som är nyfikna på  hur proven ser ut samt se sitt barns resultat.

Lägerdagarna med klassen den 3-5 juni närmar sig och kakförsäljningen är inne i sitt slutskede. Inlämning av kaklappar är på måndag den 23/5.

Lisa och Niklas har träffat Elin och tillsammans har vi bestämt att Mattias och Elin kommer och presenterar sig fredagen den 3/6.  Har ni några frågor eller funderingar kring hur det blir nästa läsår så hör gärna av er så ska vi försöka att svara på allt vi kan. Kanske har ni tankar och frågor som vi inte tänker på, tveka då inte utan hör av er. Vi hoppas på en öppen dialog kring övergången för att reda ut de oklarheter som eventuellt finns. Detta för att göra flytten upp till 7:an så bra som möjligt.

Skolavslutningen är den 15/6 klockan 10:45 i kyrkan. Vi återkommer med mera information om liten kort träff innan eller efter.

Händer vecka 21

Måndag: Idrott Rugby glöm inte kläder och skor.
Tisdag:   
Onsdag:  Idrott Amerikansk glöm inte kläder och skor.
Torsdag: Studiedag eleverna är lediga
Fredag: Studiedag eleverna är lediga

Händer vecka 22 ( vad vi vet än så länge)
Måndag: Idrott Lacrosse glöm inte kläder och skor.
Tisdag:   
Onsdag:  Idrott Femkamp glöm inte kläder och skor.
Torsdag:
Fredag:

Trevlig helg! önskar Lisa, Niklas och Birgitta

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!