Information om v 50 + sista dagarna på teminen


Information om läxor och inlämning  i v 50

måndag: Idrott
tisdag: Lucia 10.15 (NO som vanligt innan)
onsdag: Idrott, engelska läxa: kunna have/has, julbord i matsalen samt att föräldraföreningen serverar julmust.
torsdag:
fredag: Filmmys adventsfika


På tisdag är det lucia i kyrkan vi i B-spåret går till kyrkan kl 10.15. Efteråt har vi lite fika i klassrummet tillsammans. Under veckan kommer vi ha en del betygssnack med eleverna i de olika ämnena. I so kommer eleverna få betyg i geografi den här terminen medan betyget i historia kommer till vårterminen.  

Vi har arbetat med att låta eleverna utvärdera lektionerna för att de ska bli uppmärksamma på att hålla koncentrationen i klassrummet. Vi har märkt att det har blivit något bättre men vi kommer att fortsätta med detta för att det ska bli ännu bättre.

Trots att det är lite pratigt har eleverna  i 7b som vi nämnt innan en härlig arbetsmoral vilket alla lärare påpekar. Det har varit en del prov och inlämningar den sista tiden men de har kämpat på och gjort sitt bästa hela tiden, gott:)

Sista dagen på terminen är onsdag 21/12. Eleverna går i skolan 8.40- 13.30. Bussarna går hem efter 13.30. Det är viktigt att bara de elever som har rätt att åka buss åker med i bussen då det är både yngre och äldre elever som skall med samma bussa den dagen. 

Den sista dagen är vi tillsammans i klassen hela dagen inga vanliga lektioner. Eleverna har fått önska vad vi ska pyssla med under dagen och det blir lite lekar , spel och film. 

Vi önskar er en trevlig helg och en skön jul!

Terminen börjar igen den 11/1 .

Elin och Mattias

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!