Information om v 3


måndag:
tisdag: Tyska läxa, Om-ljuds-verb
onsdag: Engelska glosor
torsdag: Franska läxor+glosor och text
fredag




Hej och god fortsättning på det nya året!
Först vill vi tacka er för de fantastiskt fina julklapparna vi fick. Vi är båda mycket förtjusta i både kött och sportaktiviteter så det passade väldigt bra. Tyvärr blev ju Elin sjuk och Mattias var bortrest sista dagen men avslutningsdagen hade fungerat bra utan oss.
Eleverna har skrivit lite om läxor i nästa vecka här ovanför. De kommer att fortsätta med detta under terminen och även berätta lite mer om vad de arbetar med i de olika ämnena.
Schemat och lärarna kommer att vara samma under vårterminen dock blir det en förändring i franskan. Stanislawa kommer att vara kvar fram till mars då de kommer en ny lärare som heter Paulina.
Under vårterminen kommer vi att åka skridskor och simma under en friluftsdag. Vi kommer också att hitta på någon aktivitet tillsammans med den andra sjuan under någon eftermiddag. Det kommer bli några fler heldagar med gemensamma aktiviteter för hela skolan (värdegrundsdagar) i slutet av februari mer information om detta kommer snart. Eleverna i år sju kommer också att ha två arbetslivsdagar i v 9 tillsammans med vår studie och yrkesvägledare Malin. De kommer då få information om olika yrken och sedan får de göra en plansch om ett yrke som kommer att ställas ut på Komedianten inne i Varberg. Men som sagt ni får mer information om dessa aktiviteter när det närmar sig. 
Det finns ett önskemål från eleverna i 7b om att hitta på en större aktivitet som till exempel att sova över någonstans tillsammans. För att ordna en sådan aktivitet behöver vi hjälpa av er föräldrar. Vi är gärna med och planerar en dagsaktivitet för eleverna lite längre fram i vår men vi kommer inte att kunna ha möjlighet att sova över. Finns det några föräldrar som vill hjälpa till att ordna en sådan här aktivitet kan ni höra av er till oss.

Ha det gott!

Elin och Mattias

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!