Information om v7-9


Hejsan!

Här kommer lite information om nästa vecka:

I nästa vecka händer det lite olika saker här på skolan. Den enda läxan eleverna har är att lämna in en labb-rapport i no senast onsdag. På tisdag få vi besök av en engelsk teatergrupp och sedan blir det lite fika med te och scones. Torsdag och fredag i nästa vecka har vi temadagar som vi kallar värdegrundsdagar. Eleverna kommer att bli indelade i grupper och får gå runt och göra olika aktiviteter som handlar om vilka diskrimineringsgrunder som finns. Sedan är det dags för sportlov i v8.
Efter sportlovet i v 9 kommer klassen att starta upp med en må bra kurs tillsammans med vår kurator och skolsköterska. Detta gör alla elever i år 7 och tanken är att de ska få lite nya lärdomar om hur man ska ta hand om sig fysiskt och psykiskt.
I slutet av v9 kommer eleverna att arbeta med yrkescollage tillsammans med vår studie och yrkesvägledare Malin. De kommer att få göra ett collage utifrån ett yrke de är intresserade av. På fredagen får vi även ett besök av en advokat. Vi läser ju om lag och rätt nu i so:n så det passar bra att få träffa någon som arbetar med detta och ställa frågor om hur en rättegång fungerar mm.


Gå gärna in och följ köket på Lindbergs skola på instagram. De kommer att lägga ut vad som serveras och lite annan inf till er föräldrar. Användarnamn: koket.Lindbergsskola.

Ha de gott!

Elin och Mattias


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!