Lite inf om V 17 mm

Hejsan!
Hejsan!


Idag hade vi klassråd för att diskutera den gemensamma aktiviteten med klassen nu i maj. Vårt förslag var en övernattning i Attorpsstugan för en billig peng. Men eleverna var inte så pigga på den här aktiviteten. De vill vänta och samla ihop mer pengar för att kunna åka lite längre bort istället. Vi röstade demokratiskt i klassen och den övervägande delen vill alltså att vi ska vänta till nästa termin. De har som förslag att börja sälja kakor eller något annat till hösten då det inte säljs så mycket i fotbollen eller andra klubbar. Tack till er föräldrar som sagt att ni kan vara med och hjälpa till. Vi spar på det till nästa år istället.

Vi pratade om att kanske ändå göra någon aktivitet i slutet av terminen , bara för en kväll. Ett förslag var att träffas på Getterön (eller Linvallen) och förhoppningsvis kunna grilla, bada och leka lite lekar.
Jag tar upp det här med klassen igen så återkommer vi med förslag på vilken kväll vi kan hitta på något. Det vore toppen om några föräldrar kunde vara med då istället.

Läxor och inlämningar i v17:
På fredag har eleverna prov i samhällskunskap lag och rätt. All information om provet ligger i showbie. Eleverna kommer att få tid att träna på so-lektionerna i veckan.

På tisdag 25/4 skall eleverna ha med sig sin läxa i svenska. De har fått i uppdrag att intervjua er föräldrar om hur ni använder er av kommunikation i er vardag.

Prov i matte torsdag 4 maj.

Ha de gott!

Elin och Mattias

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!