Inf om sista tiden för terminen


Hej därhemma!
 Veckorna går fort och nu börjar det dra ihop sig till ett härligt sommarlov. De flesta områden håller nu på att avslutas och torsdagen den 8 juni sätts betygen. Precis som tidigare år så skickas betygen hem efter skolavslutningen. 

Nästa vecka är en kortvecka eftersom eleverna är lediga både måndag och tisdag. Veckan därpå är själva avslutningsveckan och den kommer se lite annorlunda ut.

På onsdagen den 14 juni är det dags för den årliga fotbollsturneringen som spelas uppe på Toftas fotbollsplaner (Lindvallen). Skoldagen startar där kl.9.00 och eleverna kommer dit ombytta. De elever som inte kan ta sig direkt till Lindvallen utan som kommer med bussen möter vi upp utanför skolan och har sedan följe med.
 Det kommer att serveras 1 hamburgare och bröd/elev till lunch så det är bra om eleverna även har med sig någon kompletterande matsäck och något extra att dricka. Det kommer gå åt mycket energi under dagen. Benskydd rekommenderas! Inga elever får lämna Lindvallen utan tillstånd. Är det så att man inte vill vara med och spela så kommer det finnas någon annan aktivitet att göra och förstås så hjälps vi åt med att heja på klassen när de spelar! Alla hjälps åt att städa innan dagen avslutas på Lindvallen kl.14.00.

På torsdagen den 15 juni är det KF-dag. Eleverna har fått varit med och bestämt vad de vill göra och valet blev att tillbringa dagen tillsammans på Getterön. Vi samlas på Getterön, femte vik på parkeringen kl. 9.30 och dagen avslutas 14.00. Eleverna får ta sig själva dit och hem. Är det någon som kommer med bussen och inte har möjlighet att ta sig dit och hem själv så skall de meddela oss så ordnar vi skjuts till och från skolan så det passar med bussarna. När vi träffas på Getterön så äter vi en baguette som vi får med oss från skolan. Vi kommer sedan att spela fotboll, amerikans fotboll och ha sandslottstävling under dagen. Är det fint väder så blir det även bad för de som vill. Lunch får eleverna ha med sig själva! Det är även ok att ha med sig en peng om man vill köpa en glass under dagen.
Eleverna ska ha med sig:
Badkläder
Spade och hink till sandslottstävling
Regnjacka
Matsäck + glasspeng

På fredagen den 16 juni är det skolavslutning och då träffas vi utanför skolans entré kl. 8.30. Själva avslutningen är mellan 8.45- ca.10.10. När avslutningen är klar så träffas vi på gräsmattan utanför kyrkan för att önska varandra en glad sommar! 

Skolan startar igen måndagen den 21 augusti. Som det ser ut nu så kommer Elin och Mattias fortsätta vara klassföreståndare + undervisa i samma ämnen i klassen. I nuläget vet vi att eleverna kommer att fortsätta ha Björn i matte och även i no. Estet-lärarna är de samma men Anna som undervisar i engelska kommer inte att vara kvar så eleverna får Fredrik Olofsson i engelska i stället.

Nu önskar vi alla en solig och härlig sommar och så ses vi igen i augusti!


Elin och Mattias



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!