Info v23 och v24


Nu är det bara några få skoldagar kvar av terminen. Här är lite av vad som händer den närmsta tiden:

Onsdag den 6 juni är eleverna lediga för att fira Gustav Vasas trontillträde 1523 eller grundlagen av 1809.

I början av vecka 24 kommer vi att städa skåpen. Be gärna era ungdomar att leta efter biblioteksböcker, skolböcker och annat skolmaterial hemma. Allt sådant skall in.

Onsdag den 13 juni är det fotbollsdag på Lindvallen. Dagen börjar där klockan 9 och slutar klockan 14. Klassens lagfärg är vit. Vi ser gärna att alla, inte bara de som spelar, har något vitt på sig. Skolan serverar hamburgare, men vi vet att många elever gärna har med sig något mer att äta hemifrån, eftersom de bara får en hamburgare var. Var och en måste ta med egen dryck. Observera att det inte är tillåtet att lämna Lindvallen under dagen (t.ex. för att åka till McDonald’s).

Torsdagen 14 juni kommer vi att ha KF-dag på Getterön (5 vik) Vi träffas vid stora parkeringen klockan 10.00. Vi beräknar att dagen slutar ca 13.30 och att eleverna tar sig hem på egen hand. Är det någon som har svårt att ta sig dit/hem så får ni höra av er till oss. Vi kommer att ha med oss pastasallad så eleverna får gärna ta med sig tallrik/plastbunke och bestick. Medtag egen dricka och förstärkt matsäck om det önskas.

Skolavslutningen den 15 juni är i Lindbergs kyrka klockan 10.30 – 11.45. Rektor har lagt ut mer information om avslutningen på Unikum. Eleverna samlas i klassrummet klockan 10. Skolbussen går som vanligt på morgonen. Vi behöver veta om någon behöver skolbuss hem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Info (Unikum samt föräldramöte)

Utvecklingssamtal ht-18

Glad Sommar!